משויך לתגית תזונה

מציג מסמכים המתויגים עם המונח תזונה. הצג את כל המסמכים

אכילה מותאמת לעונה: חורף - מטבח לימודי מקדם קיימות נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : בריאות, מזונות והזנה, תזונה 2055 הורדות

אכילה מותאמת לעונה: חורף - מטבח לימודי מקדם קיימות

 "פרסום של "קדום בריאות

אשר "מתכתב" עם מסרי - קשת המזון

מאפייני התפריט של תזונה בת קיימא: מקומי, עונתי, טבעי, מזין, בשאיפה לאפס פסולת

במטבח לימודי מקדם קיימות (ובריאות) נעשה שימוש במה שגדל בעונה, הכי קרוב אלינו, הכי טרי - הכי בריא

 שאלות לשיחת פתיחה או סיום (אם להוטים.ות להתחיך והריכוז גדל לאחר הבישול והאכילה)

וגם בונוס של מתכון למרק כתום

 

הכולסטרול, הטוב הרע והמכוער נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : ממורה למורה, תזונה 3789 הורדות

מצגת בכתיבתה של אתי מאיר . המצגת עוסקת במושגים "כולסטרול "טוב" , כולסטרול"רע", חשיבות הכולסטרול, מקורות הכולסטרול, סכנות ה LDL  ועוד.

מטבח מקדם בריאות וקיימות נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : מזונות והזנה, רכיבי, תזונה 2120 הורדות

מטבח מקדם בריאות וקיימות

הצעה לפעילויות מעשיות ברוח המטבח המקיים ו"התכתבות" עם המסרים של קשת המזון

בתקופה בה איום ההתחממות הגלובלית נוכח מתמיד, 195 מדינות נרתמו לשינויים הנדרשים כדי למנוע מתרחיש האימים להתקיים, וחברות רבות החלו לפעול על בסיס עקרונות הקיימות. לשם כך, הן זקוקות למומחים "ירוקים" - מה שהוביל לעלייה בביקוש בבוגרי לימודי קיימות וסביבה

הפעילויות במסמך זה פותחו ונכתבו על ידי גוף קדום הבריאות ששייך לחינוך ההתישבותי.

המסרים הם ברוח מסרי הקיימות של קשת המזון.

על אכילה רגשית- מצגת נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : בריאות, מזון, תזונה 997 הורדות

מצגת בעריכתה של קרן האן, מבוססת על מצגת של משרד הבריאות. יכולה לשמש כפתיח לשיח על אוכל חשיבותו ומשמעותו

על משקל וילדים- מצגת נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : בריאות, תזונה 2412 הורדות

על משקל וילדים- מצגת

מצגת מלווה להרצאתה של תמר טל. ההרצאה ניתנה במסגרת השתלמות תזונה 2020.

עמותת עתיד נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : תזונה 4031 הורדות

עמותת עתיד- עמותת הדיאטנים והתזונאים של ישראל.

באתר העמותה מופיע מידע על כנסים, ימי עיון, קורסים וכן יש קשור למגזין הדיגיטלי.

פיטוכימיקלים נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : ממורה למורה, תזונה 3507 הורדות

מצגת בכתיבתה של סיון דוד . המצגת מתארת את חשיבות הפיטוכימיקלים המצויים במזון מן הצומח, וחשיבות צריכתם היום יומית

Back to top