אובדן מזון ובזבוז מזון נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : חקלאות, טיפול בתוצרת חקלאית, תזונה 821 הורדות

מצגת בעריכתה של ליאת ארבל מארגון TNS. המצגת הוצגה במסגרת השתלמות מורים בנושאי תזונה בנובמבר 2020. המצגת עוסקת בבעית אובדן המזון בכלל ובזבוז מזון בעולם המפותח בפרט.

הטיפים לשמירה על ירקות ופירות בריאים לאורך זמן נפוץ

על-ידי 3567 הורדות

הערכה חלופית בתזונה- עבודה מעשית ועבודת חקר נפוץ

על-ידי 365 הורדות

חוברת בכתיבתה ועריכתה של אורלי לובטון וצוות תיכון צפית. בחוברת מידע, הדרכה והצעות לעבודה מעשית וכן מידע לגבי בצוע עבודות חקר- כללי הנסוי המדעי ורעיונות לסוגי עבודות חקר שונות

משלוח מנות שמח ובריא- מטבח לימודי מקדם בריאות נפוץ

על-ידי 132 הורדות

במטבח הלימודי נשאף להשתמש בחומרים במצבם הגולמי הטבעי, או בעיבוד מינימלי כמו קמח ושמן זית. אוסף המתכונים הכוללים שימוש בסוכר לבן/ חום/ שוקולד )מעובד, מתרחק מהמקור והם פשרה שמטרתה למצוא חן ולקרב בהדרגה גם את אלו שלא מורגלים.ות בטעמים, המראות והצבעים הטבעיים. נועה בירן - מדריכה של "קדום בריאות" ליקטה וערכה מתכונים אלה.

שימור פירות וירקות נפוץ

על-ידי 1139 הורדות

שימור פירות וירקות

לצורך הפחתה של שיעורי איבוד המזוןבבתי הצרכנים בישראל ומניעת בזבוז משאבים מיותר

Back to top