אובדן מזון ובזבוז מזון נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : חקלאות, טיפול בתוצרת חקלאית, תזונה 534 הורדות

מצגת בעריכתה של ליאת ארבל מארגון TNS. המצגת הוצגה במסגרת השתלמות מורים בנושאי תזונה בנובמבר 2020. המצגת עוסקת בבעית אובדן המזון בכלל ובזבוז מזון בעולם המפותח בפרט.

הטיפים לשמירה על ירקות ופירות בריאים לאורך זמן נפוץ

על-ידי 2515 הורדות

הערכה חלופית בתזונה- עבודה מעשית ועבודת חקר נפוץ

על-ידי 107 הורדות

חוברת בכתיבתה ועריכתה של אורלי לובטון וצוות תיכון צפית. בחוברת מידע, הדרכה והצעות לעבודה מעשית וכן מידע לגבי בצוע עבודות חקר- כללי הנסוי המדעי ורעיונות לסוגי עבודות חקר שונות

שימור פירות וירקות נפוץ

על-ידי 860 הורדות

שימור פירות וירקות

לצורך הפחתה של שיעורי איבוד המזוןבבתי הצרכנים בישראל ומניעת בזבוז משאבים מיותר

Back to top